Pearl Village & Weijdepop onzeker

We hebben continu alles op alles gezet en gaan gewoon door met de voorbereidingen. De tijd begint echter wel te dringen.
We willen, net zoals jij, graag weten waar we aan toe zijn.
Helaas geeft de overheid ons deze zekerheid (nog) niet en moeten we naar alle waarschijnlijkheid tot onze uiterste datum, vrijdag 13 augustus, wachten met het maken van de beslissing of Pearl Village Festival & Weijdepop 2021 mag plaatsvinden op 27, 28 en 29 augustus.

Minimaal 2500 bezoekers

Met een maximaal aantal van 3.000 bezoekers per dag en een al bijna uitverkochte 2021-editie, is het voor ons niet haalbaar om een festival te organiseren met een maximaal aantal bezoekers van 750. Hoe graag we ook willen.
Pearl Village Festival & Weijdepop 2021 zal bij minder dan 2.500 bezoekers per dag dus worden afgelast.

Al tickets gekocht en het gaat niet door?

Wat te doen met gekochte tickets voor 2021 als het niet doorgaat? Tickets die in 2021 zijn gekocht zullen automatisch óók geldig zijn voor Pearl Village Festival & Weijdepop 2022 op 1, 2 en 3 juli. We hopen uiteraard dat iedereen zijn of haar ticket behoudt.
Wil je toch liever je geld terug? Als het festival definitief is afgelast kun je een mail sturen naar info@pearlvillage.nl. Geef je naam en het bestelnummer (EV) aan ons door. Het bestelnummer (EV) kun je vinden op jouw rekeningafschrift. Bij de gegevens van de bestelling staan bijvoorbeeld de volgende gegevens: EV123456789012.

Let op! Je betaalt zelf de servicekosten als jij je aankoopbedrag terug wilt ontvangen.
We hopen op jullie begrip en gaan er natuurlijk vanuit dat iedereen zijn of haar ticket behoudt voor een onvergetelijke editie in 2022 als Pearl Village Festival & Weijdepop niet kan plaatsvinden dit jaar.

Nog even afwachten, nog even blijven hopen.
Dank namens de organisatie❤️