Winst Dalen in slotminuut.

Dalen boekte tegen “angstgegner” CEC op de valreep een 2-1 overwinning. Met de zevende overwinning op rij is de ploeg van trainer Doldersum bezig aan een indrukwekkende serie.

Dalen begon goed aan de wedstrijd en zette de tegenstander meteen onder druk. In de 17e minuut resulteerde dat in een terechte voorsprong door een treffer van “jonkie” Jelle Nikkels. Dalen verzuimde echter om de voorsprong voor rust uit te breiden.

Na rust kansen voor CEC

Na de thee gaf Dalen het initiatief uit handen en gaf CEC de kans om terug te komen in de wedstrijd. In de 75e minuut kwamen de bezoekers op gelijke hoogte door een doelpunt van Mark van de Berg. CEC rook bloed en ging op jacht naar de overwinning, maar kreeg in de extra-tijd het lid op de neus. Invaller Roy Renkema zag zijn schot in het doel verdwijnen en bezorgde Dalen hiermee een zwaarbevochten overwinning. Met 43 punten uit 22 wedstrijden staat Dalen nu op een vierde plaats op de ranglijst.

De aanvoerder van CEC kon moeilijk met het verlies omgaan en ontving na afloop van het duel nog een rode kaart van de voortreffelijk leidende scheidsrechter Knol.

Vooruitblik komende wedstrijd.

Op 5 mei gaat Dalen in Schoonebeek op bezoek bij SVV ’04. In het thuisduel eindigde de wedstrijd in een duidelijke 6-2 overwinning voor Dalen. Saillant detail is het meespelen van Michel Kerkdijk bij SVV. Hij is volgend jaar de nieuwe trainer van Dalen. Trainer Arthur van der Veen en middenvelder Lars Koopmeiners kennen ook een Dalen verleden.