vv Dalen lijdt nederlaag tegen FC Lewenborg

vv Dalen verloor zondagmiddag tegen Lewenborg ook de tweede wedstrijd van het seizoen.
Op een winderig sportpark in Groningen werd een 2-1 nederlaag geleden.
In de eerste helft bouwde Dalen aan een overwicht, maar wist de kansen niet te benutten om een voorsprong te nemen. Met name Kjetil Brand en Reinier de Boer wisten de trekker niet over te halen. Daartegenover verzuimde Lewenborg om vanaf elf meter toe te slaan na een toegekende strafschop.
Doelman Rick Braam wist de inzet te keren, zodat beide ploegen bij een 0-0 stand de rust in gingen.

Snelle voorsprong

Na de rust kwam Lewenborg al vrij snel op een 2-0 voorsprong. Eerst zeilde een inzet van Mark Wollinga door de wind zo maar in de touwen. Drie minuten later verdubbelde Armando Kremer de voorsprong: 2-0. Deze tegenslag kwam Dalen moeilijk te boven. Pas vijf minuten voor tijd scoorde Tijmen Venhorst de aansluitingstreffer en bracht de 2-1 eindstand op het scorebord. Meer zat er voor Dalen in de slotfase niet meer in.