Teleurstellende nederlaag Dalen tegen ASVB

De voetballers van Dalen leden zondagmiddag in het inhaalduel tegen ASVB (Blijham) een teleurstellende 2-0 nederlaag. In de eerste helft was er op het moeilijk bespeelbare veld sprake van een zouteloos duel, waarin beide ploegen geen kansen wisten te creëren. De spelopbouw was te slordig, waardoor er veel balverlies werd geleden. Na de logische 0-0 ruststand gooiden beide teams de schroom enigszins van zich af, waardoor er ook meer actie in het strafschopgebied ontstond. In de 48e minuut leek Dalen na een scrimmage op voorsprong te komen, maar de bal belandde op de paal.  ASVB liet zich in aanvallend opzicht ook meer zien en kwam in de 78e minuut op een 1-0 voorsprong door een treffer van Wout Siemons. Dalen probeerde nog op gelijke hoogte te komen, maar een treffer van Tijmen Venhorst werd wegens aanvallen van de keeper afgekeurd. In de 89e minuut gooide ASVB daarna de wedstrijd definitief op slot door de tweede treffer te scoren. Erwin Aukes zorgde voor de 2-0 eindstand, waardoor ASVB Dalen voorbijstreeft op de ranglijst. Beide trainers waren het er na afloop over eens, dat de gelukkigste ploeg had gewonnen.