Successen Koizumi op toernooien

De judoka’s van Koizumi namen dit weekend weer deel aan een aantal toernooien.

Op zaterdag werd het 4e Sneeker beker-judotoernooi gehouden. Stijn v d Weide uit Geesbrug haalde deze dag een mooie 3e plaats en kon met trots het erepodium betreden om de medaille in ontvangst te nemen.

Zondag heeft het meisjesteam -12 jaar de teamcup in Deventer gewonnen. De judoka’s Zoë Pater, Renske Eijsink van Koizumi en Quinn van der Kamp, Brit Katerberg, Dewi Amsink, Noa de Jeu van Bsv Anbergen-Slagharen versloegen in de voorronde de meiden van Thag (Almelo, Oost-Nederland) en jc. Hercules (Echt, Limburg). In de kruisfinales werd gewonnen van Yotosama (Zoetermeer, Zuid-Holland). En daarna van Bushi (Arnhem, Gelderland). De laatste bleek een echte finale en spannend tot en met de laatste wedstrijd maar werd zeer verdiend gewonnen met 3-2!