Stevige nederlaag Dalen tegen Annen

De voetballers van Dalen leden zondagmiddag een duidelijke 0-3 nederlaag tegen Annen. In de eerste fase controleerde Dalen de wedstrijd zonder zelf gevaar voor het doel van de tegenstander te stichten. De ploeg van trainer Kerkdijk had moeite om Tijmen Venhorst te bereiken. Het gemis van middenvelder Nick Schuiling, die door een breuk in zijn hand in de start-elf ontbrak, deed zich toen gelden. Op slag van rust kwam Annen op voorsprong door een treffer van Dolf Nijborg. Hij kopte een voorzet knap achter de kansloze doelman Rick Braam.

Niet slagvaardig

Na rust probeerde Dalen de bakens te verzetten. Toch misten de spelers het echte overzicht om het de tegenstander lastig te maken. Even leek Dalen toch op gelijke hoogte te komen, toen Jelle de Rudder na een uitbraak scoorde. De treffer werd echter afgekeurd wegens vermeend buitenspel. De irritatie liep hierna bij de spelers van Dalen steeds hoger op, wat het spel niet ten goede kwam. Annen wist te profiteren van  de onrust bij de tegenstander. Dante Ploeg zag een als voorzet bedoelde bal zomaar door de wind achter de verbouwereerde Braam in het doel verdwijnen: 0-2. Dalen ging achterin één op één spelen, waardoor Annen ruimte kreeg voor de tegenstoot. In de laatste minuut wist spits Roald Lammers te profiteren van deze ruimte. Hij won een duel met Ruben Sinnema en zette de 0-3 eindstand op het scorebord.