Opnieuw remise voor v.v. Dalen

Net als vorige week eindigde ook het tweede competitieduel van v.v. Dalen in een 2-2 gelijkspel. In Sneek kende Dalen een voortvarende start tegen LSC 1890. Na een half uur spelen stond er een 0-2 voorsprong op het scorebord door treffers van Tijmen Venhorst en Rick Schuiling, de twee routiniers in het team. Vijf minuten voor rust kwam LSC terug in de wedstrijd door een doelpunt van Jorn Wester: 1-2.

Rode kaart

In de tweede helft kwam de thuisclub na tien minuten op gelijke hoogte door Tarik Bourakba: 2-2. Een paar minuten later leek Dalen flink in de problemen te komen, toen verdediger Nordin Smits na zijn tweede gele kaart het veld moest verlaten.
De ploeg toonde in het resterende deel opnieuw karakter en wist het gelijke spel tot het eind te verdedigen.

Volgende week moet Dalen in een thuisduel aantreden tegen Drachten.