Mooie resultaten Judovereniging Koizumi

In Sporthal ‘t Grootveld, de trainingslocatie van Koizumi, was het deze woensdagmiddag 22 mei  drukker dan normaal. Ouders, broertjes, zusjes, grootouders en overige belangstellenden waren deze keer uitgelopen om de verrichtingen van de judoka’s te aanschouwen. Het afgelopen jaar hebben ze zich de technieken eigen gemaakt, die bij een hogere band of slip behoren. Woensdag werden 19 examens afgenomen.

Trainers van buiten

Natasja Meijer heeft het afgelopen seizoen haar pupillen niet zelf kunnen trainen, vanwege complicaties met de zwangerschap.  Met heel veel dank aan de trainers van bevriende judoverenigingen werd er op iedere locatie toch gewoon geoefend.
Gelukkig was Natasja Meijer wel aanwezig om samen met de examinatoren Jacob Vos, Anja Hidding en Rezin van der Kamp de resultaten van het afgelopen judojaar te beoordelen.
Iedere judoka kan voor zijn of haar examen een eigen trainingsmaatje kiezen om het examen af te leggen. De aanwezige kennis en technieken bleken ruim voldoende: iedereen is geslaagd. Een mooi resultaat voor Judovereniging Koizumi. Na afloop van het examen was er voor de judoka’s nog iets te drinken en wat lekkers.

De geslaagden

Tot slot ontvingen alle judoka’s na een persoonlijk woord van Natasja Meijer hun diploma en hun nieuwe behaalde band of slip.

Voor de witte band (6e kyu) met blauwe slip zijn geslaagd; Lars Eijsink, Valentijn van Huizen, Delaja Knegt, Isabella Mager
Voor de gele band (5e kyu) zijn geslaagd; Timo van Dalen, Willem Eijsink, Ineke v/d Geest, Stijn v/d Weide
Voor de gele band (5e kyu) met bruine slip is geslaagd; Mark Benjamins
Voor de oranje band (4e kyu) zijn geslaagd; Renske Eijsink, Vera v/d Iest, Hadassah Knegt
Voor de oranje band (4ekyu) met blauwe slip is geslaagd; Dewi Pater
Voor de groene band (3e kyu) zijn geslaagd: Lieke Dijkhuis, Lynn Geraets, Zoë Pater
Voor de bruine band (1e kyu) zijn geslaagd; Rick Bonhof, Anouk Seinen, Frank de Waardt

De judoka’s die al een bruine band hebben, nemen niet meer deel aan het examen.
Enkele judoka’s waren deze middag helaas verhinderd.