Mark Doldersum en Lars Eijsink kampioen op ‘Ot en Sien’ judotoernooi

Afgelopen zaterdag vond het jaarlijkse ‘Ot en Sien’ judotoernooi, georganiseerd door judovereniging Chi-Do, plaats. Ongeveer 100 judoka’s namen deel aan dit toernooi. Mark Doldersum uit Dalen wist zes wedstrijden te winnen en werd kampioen. Deze kleine lichtgewicht tot 25 kg was te goed voor iedereen.
Ook Lars Eijsink verloor in de klasse tot 36 kg geen wedstrijd, maar hij ondervond veel tegenstand.  Laura Doldersum kwam in dezelfde poule uit en knokte zich naar een podiumplaats.

Willem Eijsink kwam langzaam op gang, maar herstelde zich na twee verloren wedstrijden goed. De volgende drie wedstrijden sloot hij winnend af en eindigde hierdoor toch nog op een mooie derde plaats.

In het laatste blok kwam Tim Zuidema uit Nieuwlande in actie. Het leek direct goed te gaan door de 1e wedstrijd met vol punt te winnen. Helaas ging het nadien even minder, maar Tim maakte de laatste wedstrijd een geweldig vol punt en ook hij kon het toernooi goed afsluiten met een derde plaats.