LTC Dalen voortvarend van start na coronasluiting

Voor de uitbraak van het coronavirus was LTC Dalen al een club in de lift. De aanleg van de padelbaan in 2018 heeft de club geen windeieren gelegd. Begin maart werd er met maar liefst 24 leden afgereisd naar het Zuid-Spaanse Marbella voor een trainingsstage. Direct na terugkomst in Nederland gingen de sportverenigingen op slot.

Daar waar veel takken van sporten nog hinder ondervinden van de anderhalve meter maatregelen konden de tennissers en padelaars van LTC Dalen na de persconferentie van 11 mei weer starten met hun activiteiten en wedstrijden. De padeltak startte begin juni met de Clubladder, een interne competitie waarin twee wekelijks een wedstrijd wordt gepland. Waar tijdens de eerste editie in 2019 nog 19 teams deelnamen staat aan de vooravond van de tweede speelronde (van de negen in totaal) de teller al op 45 teams. De groei in het aantal leden neemt nog steeds toe, de club verwacht volgende maand het 200e lid te mogen inschrijven. Daarnaast is de club druk bezig met de plannen voor het realiseren van een tweede padelbaan.

Steeds vaker komt het verzoek binnen vanuit de regio om kennis te maken met deze opkomende sport. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de vereniging via info@ltcdalen.nl