Heren LTC Dalen Padelkampioen

De vraag voorafgaand aan de laatste competitiewedstrijd in de najaarscompetitie Padel was of het kampioenschap nu al binnen was, of dat er nog een punt benodigd was. De reglementen van de KNLTB waren niet duidelijk, dus werd besloten om met een volledige selectie af te reizen naar Groningen.

Rick haakte voortijdig af wegens ziekte, dus met 5 man sterk werd het sfeervolle ACLO terrein in Groningen betreden, waar GSPV De Ramenlappers gehuisvest is.

Aan Frank en Jos de taak om het eerste punt binnen te halen. Na een stroeve start waarin het tot 3-2 gelijk opging, ging het gas erop en werd de wedstrijd met 6-3/6-2 gewonnen! Het kampioenschap was nu echt een feit. Nadat Arthur en Wibo het damesdubbel van de tegenstander kansloos hadden gelaten, was het de beurt aan Michel. Hij verbeterde z’n seizoensstatistieken nog even door de laatste twee potjes te winnen met Frank en Jos aan zijn zijde.

Het kampioenschap werd ‘s avonds goed gevierd in Restaurant De Baander, waar Erik en Marianne het top voor elkaar hadden. Het afgelopen seizoen werd met de aanwezige partners nog eens flink doorgenomen!

We danken het bestuur van LTC Dalen voor de leuke attentie ter ere van het kampioenschap.