Dalen verliest op valreep van Valthermond.

Dalen en Valthermond speelden zondagmiddag een heel matige wedstrijd, waarin geen van beide ploegen de overwinning op grond van het vertoonde spel verdiende. Dalen leek vijf minuten voor het laatste fluitsignaal de punten in de knip te hebben, toen de ploeg op een 0-1 voorsprong kwam door een treffer van Laurenz Kleinjan. Het venijn zat echter in de staart: in de laatste minuten wist de thuisclub de achterstand toch nog om te buigen naar een 2-1 overwinning. Valthermond was al heel blij met de late gelijkmaker van Jesper de Graaf, maar deze speler wist het doel in blessuretijd nog een keer te vinden. Hierdoor bleef Dalen opnieuw met lege handen achter en moet zich nu richten op het volgende duel tegen WKE ’16. In de ranglijst is Dalen nu terug te vinden op een voorlaatste plaats.

Ook in deze wedstrijd werd een statement tegen racisme gemaakt, door de eerste minuut niet te voetballen.