Dalen schrijft seniorenteam in voor zaterdagvoetbal

Met ingang van seizoen 2020/’21 biedt de VV Dalen aan mannensenioren de mogelijkheid om op recreatief niveau (B-categorie) te voetballen in de zaterdagcompetitie.

Daarmee komt de vereniging tegemoet aan een behoefte bij leden, terwijl de structuur en cultuur van de zondagvereniging niet in het geding komt.

Er is bewust voor gekozen om het mannenzaterdagteam in te schrijven in de B-categorie. Spelers die op zaterdag in de B-categorie spelen zijn namelijk ’s zondags ook speelgerechtigd, en andersom zijn spelers die op zondag in de B-categorie spelen ook ’s zaterdags speelgerechtigd. In de A-categorie gelden andere regels (spelers zijn na een wedstrijd in de A-categorie alleen nog speelgerechtigd voor wedstrijden op diezelfde speeldag).

Geïnteresseerd? Vragen? Dan kunt u terecht bij de technische commissie via tc@vvdalen.com.

Bent u nog geen lid van v.v. Dalen en wilt u graag op zaterdag met de mannensenioren voetballen? Als nieuw lid kunt u op het aanmeldingsformulier uw voorkeur aangeven voor het zaterdagvoetbal. Indien u geen voorkeur aangeeft wordt standaard uitgegaan van zondagvoetbal. Aanmelden kan bij de ledenadministratie via ledenadministratie@vvdalen.com.

Bron: vv Dalen