Dalen boekt belangrijke zege tegen WKE

Dalen behaalde zondag een belangrijke en volkomen verdiende 1-0 overwinning tegen WKE ’16.  Dalen heerste op alle fronten, maar liet na om de wedstrijd al in een vroegtijdig stadium te beslissen. De op voorhand gevreesde tegenstander van het woonwagenkamp Emmen werd vanaf het eerste fluitsignaal vastgezet op eigen helft. De aanvallende intentie van Dalen resulteerde in een aantal goede kansen, die echter niet benut werden. Met name Roy Renkema miste in de eerste helft een uitgelezen mogelijkheid om zijn ploeg op voorsprong te brengen. Na rust bracht Tijmen Venhorst zijn ploeg in de 65e minuut op een volkomen verdiende voorsprong: 1-0.  WKE ’16 toonde zich na de opgelopen achterstand gefrustreerd, wat resulteerde in een veldverwijzing van Josef Brink door een rode kaart. Met één man meer creëerde Dalen nog een aantal mogelijkheden, maar Nick Schuiling en Tijmen Venhorst raakten de paal, zodat de wedstrijd eindigde in een 1-0 overwinning. Door deze zege neemt Dalen weer wat afstand van de laatste plaatsen op de ranglijst.