Spektakel op clubkampioenschappen padel


Een dag vol spektakel, zo kan de finaledag van de 2e LTC Dalen Padel Clubkampioenschappen wel omschreven worden. Marathon partijen, schitterende rallyโ€™s en veel gezelligheid rondom de baan. Evenals de gehele week was de publieke belangstelling, ondanks de miezer regen, groot.

eerste finale dames

De eerste finale werd rond het middaguur aangevangen. In de damesdubbel finale namen Janoux en Marloes het op tegen het ervaren duo; Hanneriek en Bernette. Lang leek het erop dat de jeugd het ging winnen, maar in de derde set gaf de ervaring toch de doorslag. Evenals vorig jaar ging de titel naar Bernette en Hanneriek. In de damesdubbel fun categorie ging de winst naar Anneke en Karen. Ze waren in de finale te sterk voor Sanne en Nicole.

herenfinale

Ook de herenfinale zorgde voor veel kijkplezier bij het publiek. Edwin en Ivo namen het op tegen Jan en Jos. Na een zware halve finalewedstrijd in de ochtend (6-4 winst in de derde set tegen Paul/Marcel) begonnen Edwin en Ivo sterk aan de finale en wonnen de eerste set in de tiebreak. Na een vroege break in de tweede set leek de overwinning voor het grijpen. Jan en Jos herpakten zich en trokken de tweede set met 6-3 naar zicht toe en daarmee was het verzet gebroken. De 3e set ging met 6-1 naar Jan en Jos. In de herenfinale fun wonnen Pim en Ben van Raymond en Geert na een spannende driesetter!

gemengd dubbel

Met de geur van de al gaande BBQ rondom de baan moest er nog รฉรฉn finale gespeeld worden, de gemengd dubbel. Jan en Tamara namen het op tegen Bernette en Jos. Ook deze wedstrijd was met name de eerste set erg leuk om naar te kijken. Tamara en Jan wisten deze bij een 6-5 stand op het golden point binnen te halen. De tweede set ging een stuk sneller (6-1), waardoor Jan zijn tweede titel van de dag in de wacht sleepte. In de gemengd dubbel fun categorie werd er in een poule van drie gestreden om de winst. Herbert en Marit wonnen deze poule.

tevreden terugblik

De organisatie kijkt met een tevreden gevoel terug op een mooie, drukke week clubkampioenschappen, die werd afgesloten met een, door Restaurant De Baander verzorgde, BBQ voor ruim 70 aanwezigen. Met een bijdrage van de LTC Dalen Amigos werd ook in de middag de Formule 1 race van Oostenrijk op een megascherm uitgezonden en waren er springkussens voor de kinderen. Sluyters Sport Coevorden zorgde voor de wedstrijdballen, De Baander, Rock ’n Rolle en Bakkerij Kalkdijk voor de prijzen voor de winnaars!
๐—จ๐—œ๐—ง๐—ฆ๐—Ÿ๐—”๐—š๐—˜๐—ก ๐—–๐—Ÿ๐—จ๐—•๐—ž๐—”๐— ๐—ฃ๐—œ๐—ข๐—˜๐—ก๐—ฆ๐—–๐—›๐—”๐—ฃ๐—ฃ๐—˜๐—ก ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฎ
HD-Prestatie
1. Jan/Jos
2. Edwin/Ivo
HD-Fun
1. Pim/Ben
2. Raymond/Geert
DD-Prestatie
1. Bernette/Hanneriek
2. Marloes/Janoux
DD-Fun
1. Anneke/Karen
2. Sanne/Nicole
GD-Prestatie
1. Jan/Tamara
2. Bernette/Jos
GD-Fun
1. Herbert/Marit
2. Ben/Thirza