“Even voorstellen…”

Hoi! Ik ben Britney Sieben, 19 jaar en ik woon in Dalen. Ik zit in het eerste jaar van de opleiding journalistiek in Zwolle. Ik werk bij IJssalon La Dolce in Coevorden. Daarnaast schrijf ik recensies voor de muziekwebsite Nieuweplaat en vind ik het leuk om concerten en festivals te bezoeken. Ik ga schrijven voor SamenDalen en vertegenwoordig met Melanie en Vera de rubriek ‘Jong’. Ik heb er heel veel zin in, dus stay tuned voor alle leuke items die eraan komen!

Hallo! Mijn naam is Vera Dassen. Ik ben 18 jaar en woon inmiddels al bijna 15 jaar in Dalen. Ook ik volg de opleiding journalistiek in Zwolle. Ik ben naast mijn opleiding werkzaam bij Plus Assen Dalen en bij Sportcentrum Dalen. Bij het Sportcentrum ben ik buiten werktijd ook veel te vinden. Voor een feestje ben ik ook altijd in! Samen met Britney en Melanie ga ik een nieuwe uitdaging aan met schrijven voor de rubriek ‘Jong’ van SamenDalen. Houd ons in de gaten!

Hoi, mijn naam is Melanie Belt, 30 jaar en geboren en getogen in het prachtige Dalen.
Waar Britney en Vera net zijn begonnen aan hun opleiding Journalistiek, heb ik deze jaren geleden al afgerond en ben ik het ‘oudje’ van de groep. Je bent zo oud als je je voelt zeggen ze weleens, dus dit moet helemaal goed gaan komen. 😉  Naast mijn drukke baan en hobby’s Crossfit en dansen, zal ik af en toe mee schrijven voor de rubriek Jong. Zoals Britney en Vera al benadrukten: houd ons in de gaten! 

Jong!

Goed, dan even over de rubriek ‘Jong’. SamenDalen is al een heel veelzijdig platform, maar toch miste er nog iets. Door het blok ‘Jong’ toe te voegen is er leesvoer voor alle leeftijden. Dit gaan wij met enorm veel enthousiasme op ons nemen! Voorlopig hebben we al een paar leuke series op het programma staan. Zo zal er een serie komen genaamd “Waar zijn ze gebleven…”. Dit zal gaan over oud-Dalenaren die naar het buitenland zijn verhuisd. Ook komt er een serie “Specialiteit van het huis”, waarin Dalenaren met een speciale hobby of talent aan het woord komen. Kortom, er komen veel leuke dingen aan!