(Virtuele) Roparun tijdens pinksterweekend

Normaal vindt de Roparun plaats in het pinksterweekend. I.v.m. corona is de Roparun dit jaar verplaatst naar het weekend van 2-3 oktober.

Komend Pinksterweekend gaan de Turfrunners een virtuele Roparun lopen. Binnen de geldende maatregelen wordt er in kleine groepjes en verschillende teams in 24 uur een afstand van ca 280 km gelopen.

Omdat de originele lengte van de Roparun, 560 km, te lang is om in 24 uur af te leggen, vragen de Turfrunners alle hardlopers hen te helpen de resterende 280 kilometer te lopen tijdens het Pinksterweekend.

Meedoen voor het goede doel

Iedereen die het leuk vindt om te lopen voor het goede doel, kan zich inschrijven voor een aantal kilometers. De inschrijving kost € 15,— voor het goede doel en door je kilometers te registreren via de app Strava kan er aan het eind een totaal aantal kilometers vastgesteld worden.
Deze kilometers loopt iedereen vanuit zijn eigen huis. Dit mag alleen, maar uiteraard kun je ook in kleine groepjes gaan lopen. Ieder schrijft zich individueel in en meldt zijn eigen kilometers via Strava.
Iedere deelnemer die zijn kilometers registreert, ontvangt na afloop een hardloopshirt van Runnersworld Hoogeveen.

Wie helpt ons de Roparun te volbrengen in het Pinksterweekend? Meer informatie en aanmelden kan via de website van de Turfrunners www.turfrunners.nl