Politieberichten september

Beste bewoners,

Maandelijks ( in de eerste week van nieuwe maand ) zal ik u middels onderstaande informeren over politie-inzet in het dorp. U zult begrijpen dat omwille van privacy niet alles genoemd kan worden. Tevens zal ik bijzonderheden / trends benoemen. Voor vragen of contact zie bereikbaarheid politie.

Politieberichten september 2022

Diefstal accu elektrische fiets
Tussen maandag 12 september 17.00 uur en dinsdag 13 september 21:00 uur is er bij de fietsenstalling treinstation te Dalen een fietsaccu gestolen.

Inbraak schuur
Tussen woensdag 14 september 23:00 uur en donderdag 15 september 7:00 uur is er aan de Reindersdijk een schuurinbraak geweest. Uit de schuur zijn voornamelijk gereedschappen weggenomen.

Inbraak niet bewoonde woning
Op vrijdag 16 september ontving de politie een melding van inbraak in de woning aan de Broekkampsdijk. De inbreker zou nog ter plaatse zijn. Meerdere voertuigen werden aangestuurd en waren snel ter plaatse. Op het perceel trof de politie een scooter met daarachter een ‘karretje’ vol met oud ijzer. Een politiehelikopter, die per toeval in de buurt was, heeft meegezocht, maar helaas zonder resultaat. De scooter incl. de ‘knutselkar’ zijn door politie in beslag genomen.

Diefstal GPS landbouwapparatuur
Op dinsdag 20 september is er aan de Gluvinksweg gps landbouwapparatuur van een tractor gestolen. Het betreft gps apparatuur van het merk John Deere.

Diefstal fiets
Tussen zaterdag 24 september 8:30 en zondag 25 september 17:00 uur is bij de fietsenstalling bij het treinstation Dalen een fiets gestolen.

Diefstal Tractor
In de nacht van 27 op 28 september is er aan het Kleine Veld een landbouwtractor van het merk John Deere weggenomen.

Woninginbraken
In de maand september is er in Dalen 1 woninginbraak geweest. Echter betrof dit een onbewoonde woning.

Schuurinbraken.
In de maand augustus zijn er twee schuurinbraken geweest.

Oplichting / Cybercrime
In de maand augustus is er in Dalen GEEN aangifte gedaan ter zake oplichting.

Bereikbaarheid politie

Ik ben te bereiken via het algemene politienummer 0900-8844. Geef aan dat u wijkagent Reinier Visser wilt spreken. U wordt dan met mij doorverbonden of ik krijg een verzoek om u terug te bellen.

Geen spoed, wel politie? Bel met 0900-8844.

Voor spoed geldt altijd 112

Verder ben ik te volgen om Instagram via wijkagent_dalen_oosterhesslen.

Meld Misdaad Anoniem

Dit betreft het meldpunt waarbij je anoniem informatie kunt geven over criminaliteit en misdaad. Meld misdaad anoniem is te bereiken op telefoonnummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl