Politieberichten november

Beste bewoners,

Maandelijks (eerste week van de nieuwe maand) zal ik u middels onderstaande informeren over politie-inzet in het dorp. U zult begrijpen dat omwille van privacy niet alles genoemd kan worden. Tevens zal ik bijzonderheden / trends benoemen. Voor vragen of contact: zie bereikbaarheid politie.

Politieberichten november 2022

November was qua politie-inzet in het dorp Dalen een rustige maand. We zitten nu al ver in december. Dit houdt in dat de feestdagen en de jaarwisseling er aankomen. Let er alvast op dat brandbare materialen niet onbeheerd blijven liggen. Ik zal hier voor de jaarwisseling middels een artikel nog op terugkomen.

Ongeval Looweg Dalen

Op zondag 6 november 2022 om 1:55 uur ontving de politie een melding van aanrijding met een auto tegen een boom met letsel tot gevolg. Op de Looweg in Dalen zou een personenauto tegen een boom zijn gebotst. Ter plaatse bleek dat er twee personen in het voertuig zaten. Beiden waren goed aanspreekbaar. Eén persoon is met letsel afgevoerd. De bestuurder was ongedeerd. Bestuurder is vermoedelijk de macht over het stuur verloren.

Ongeval Achterloo Dalen

Zaterdag 26 november 2022 om 21:11 uur ontving de politie wederom melding van aanrijding van een auto tegen een boom. Ter plaatse bleek dat de bestuurder ongedeerd was. Deze verklaarde dat hij moest uitwijken voor een overstekende haas en hierdoor de controle over het voertuig verloor.

Woninginbraak

Aan de Windmolen in Dalen heeft op zaterdag 26 november 2022 tussen 14:00 en 21:30 uur een woninginbraak plaatsgevonden. Dader(s) heeft/ hebben zich toegang tot de woning verschaft door een uitzetraam open te breken. Dader(s) had/hadden het gemunt op sieraden. De politie is een onderzoek gestart. Ter plaatse heeft FO een sporenonderzoek ingesteld. Er is een buurtonderzoek gehouden en er is in een straal van 200 meter een burgernetmelding uitgegaan.

Uit buurtonderzoek / burgernetmelding kwam naar voren dat de mogelijke daders tot twee keer toe eerder zijn gezien. Er is echter bij de politie geen melding van gemaakt.

Tevens zijn wij in het bezit van camerabeelden waarop de mogelijke daders zijn te zien.

Overige berichten

Woninginbraken
In de maand november is er in Dalen 1 woninginbraak geweest.

Schuurinbraken.
In de maand november zijn er in Dalen GEEN schuurinbraken geweest.

Oplichting / Cybercrime
In de maand november zijn er in Dalen 2 aangiftes gedaan ter zake van  oplichting. Hiermee is een schadebedrag van meer dan 2000 euro gemoeid.

Bereikbaarheid politie

Ik ben te bereiken via het algemene politienummer 0900-8844. Geef aan dat u wijkagent Reinier Visser wilt spreken. U wordt dan met mij doorverbonden of ik krijg een verzoek om u terug te bellen.

Geen spoed, wel politie? Bel met 0900-8844.

Voor spoed geldt altijd 112

Verder ben ik te volgen om Instagram via wijkagent_dalen_oosterhesselen

Meld Misdaad Anoniem

Dit betreft het meldpunt waarbij je anoniem informatie kunt geven over criminaliteit en misdaad. Meld misdaad anoniem is te bereiken op telefoonnummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl