Politieberichten juni / juli

Beste bewoners,

Maandelijks ( eerste week van nieuwe maand ) zal ik u middels onderstaande informeren over politie-inzet in het dorp. U zult begrijpen dat omwille van privacy niet alles genoemd kan worden. Tevens zal ik bijzonderheden / trends benoemen. Voor vragen of contact zie bereikbaarheid politie.

Politieberichten juni / juli

Diefstal fietsen
Tussen woensdag 1 juni 22:00 uur en donderdag 2 juni 8:10 uur zijn er aan de Goornstraat Dalen twee fietsen uit de tuin gestolen. Betreft een witte damesfiets van het merk Gazelle en een grijze herenfiets.

Lek gestoken auto- en fietsbanden
In de nacht van zaterdag 11 juni op zondag 12 juni zijn er aan De Loo vernielingen gepleegd. Er zijn onder andere banden lek gestoken.

Vernieling aan auto
Tussen 14 juni en 15 juni is er aan de Noordwijk Dalen een autospiegel vernield.

Diefstal barbecue
Tussen 16 juni 23:30 uur en 17 juni 08:00 uur is er aan de Wilgenstraat een barbecue uit de tuin gestolen. De eigenaar heeft de barbecue met schade op de parkeerplaats van de huisartsen teruggevonden. Vermoedelijk hebben de dader(s) de barbecue bij het inladen laten vallen.

Festival Pearl Village & Weijdepop
Van vrijdag 1 juni t/m zondag 3 juni was aan de Reindersdijk het Pearl Village & Weijdepop-festival. Ondanks een goede organisatie zijn op het festivalterrein en in de omgeving wat incidenten geweest. Gelukkig heeft het overgrote deel van de bezoeker zich netjes gedragen.

Zware mishandeling
Op vrijdag 1 juli heeft er op het festivalterrein een zware mishandeling plaatsgevonden. Door een harde klap heeft slachtoffer een gebroken kaak opgelopen. Door de organisatie zijn camerabeelden beschikbaar gesteld. De politie is een onderzoek gestart.

Vernieling voordeur
Op zaterdag 2 juli omstreeks 01.40 uur is er aan de Brinken de ruit van een voordeur vernield. Er is door bewoners aangifte gedaan van vernieling.

Aantreffen gestolen voertuig
Op 9 juli werd aan de Burg. ten Holteweg een gestolen voertuig in beslaggenomen. Politie trof geen personen bij het voertuig. Er zijn derhalve (nog) geen aanhoudingen verricht.

Persoon met inbrekerswerktuig
Op woensdag 20 juli werd omstreeks 02:15 uur aan de Burg. ten Holteweg een verdacht persoon waargenomen. Een oplettende buurtbewoner zag een persoon met scooter achter een boom staan. Nadat buurtbewoner was gestopt, reed de persoon zonder verlichting weg en liet een grote betonschaar achter. Buurtbewoner is persoon gevolgd en deze reed over een tractorpad een aardappelveld in. De politie heeft de persoon 200 meter verder in het aardappelveld aangetroffen. Persoon had inbrekerswerktuig bij zich en heeft hiervoor proces-verbaal gekregen.

Woninginbraken
In de maand juni / juli GEEN woninginbraken geweest.

Bereikbaarheid politie
Ik ben te bereiken via het algemene politienummer 0900-8844. Geef aan dat u wijkagent Reinier Visser wilt spreken. U wordt dan met mij doorverbonden of ik krijg een verzoek om u terug te bellen.

Geen spoed, wel politie? Bel met 0900-8844.

Voor spoed geldt altijd 112

Verder ben ik te volgen op Instagram via wijkagent_dalen_oosterhesslen.

Meld Misdaad Anoniem
Dit betreft het meldpunt waarbij je anoniem informatie kunt geven over criminaliteit en misdaad. Meld misdaad anoniem is te bereiken op telefoonnummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl