Voetreflex Ria

Voetreflexologie zorgt voor heerlijke ontspanning, zowel bij jong als oud, meer balans en het immuunsysteem krijgt een boost.

Als voetreflexoloog behandel ik mensen met allerlei klachten door te focussen op de voeten.
In ons leven krijgen we allemaal te maken met situaties die spanningen en stress op kunnen leveren. Deze spanningen en stress kunnen bij langdurige aanhouding blokkades (ophoping van afvalstoffen) in ons lijf veroorzaken. Door de blokkades kunnen voedingstoffen minder goed worden opgenomen en afvalstoffen minder goed afgevoerd worden. Het gevolg hiervan is dat we lichamelijke klachten krijgen zoals bijvoorbeeld rugpijn, hoofdpijn, pijn in de schouders.
In onze voeten bevinden zich reflexzones van weefsels, spieren, organen en lichaamsdelen. Door deze reflexzones met drukpunten te behandelen kunnen klachten beduidend verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. De doorbloeding wordt beter, de energie kan weer goed doorstromen en blokkades worden opgeruimd. Het gevolg is dat je je energieker en vitaler voelt. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt hierbij gestimuleerd.

Foto voetreflex Ria