Team Twins Hair & Beauty

Of het nu om een complete make-over gaat of om het bijwerken van uw kapsel, bij Team Twins bent u altijd van harte welkom

Twins Hair & Beauty is opgericht in 1991 door de tweelingzussen Harma en Gea Renting. Inmiddels is Team Twins uitgegroeid tot een toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf met een salon in Rolde en een in Dalen. Creativiteit, ontwikkeling en vakkennis vormen een belangrijke basis voor het team van gedreven hairstylisten. Service en kwaliteit zijn onze belangrijkste uitgangspunten.

Om op ieder moment aan die kwaliteit te kunnen blijven voldoen, worden er intern en extern zeer regelmatig (basis)trainingen gevolgd.

Dat dit succesvol blijkt te zijn, uit zich in het feit, dat Team Twins regelmatig met diverse awards is beloond. Het winnen van deze awards en het meerdere keren per jaar deelnemen aan grote internationele coiffure-shows heeft ervoor gezorgd dat Team Twins zowel nationaal als internationaal bekend staat om haar creatieve knip- & kleurtechnieken.

Ons belangrijkste streven blijft echter een tevreden klant die vol zelfvertrouwen onze salon verlaat. Of het nu om een complete make-over gaat of om het bijwerken van uw kapsel, Team Twins heet u van harte welkom.

Afspraken kun u telefonisch maken of online via onze website.