Restaurant De Baander

In een gemoedelijke en sfeervolle ambiance kunt u 7 dagen per week dineren en gebruik maken van de vele mogelijkheden in de zaal en in ons restaurant.

Kom genieten in ons veelzijdig restaurant! We hebben een uitgebreide lunch- en dinerkaart met vlees- en visspecialiteiten uit de houtskooloven. Restaurant De Baander biedt plaats aan ruim 120 gasten en heeft in de zomer nog eens 100 zitplaatsen op het terras.

De Baander heeft nog meer te bieden. In het pand zijn 3 zalen, variërend in capaciteit van 20 tot 200 personen. Deze zalen zijn trendy, passend en vernieuwend ingericht voor bruiloften, bedrijfsfeesten, familiefeesten en vergaderingen. We verzorgen ook koude/warme buffetten en barbecue-arrangementen. Er is een ruim terras bij de grote zaal.

Een feestje bij u thuis of op het werk? Ook daarvoor moet u bij ons zijn! Wij hebben wat catering betreft verschillende arrangementen op maat. Dit kan variëren van het bezorgen van maaltijden tot compleet verzorgde catering inclusief drinken, tenten, tapinstallaties, barbecues etc.
Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Graag tot ziens!