Remedies Dalen

Op zoek naar meer energie, rust en ruimte om beter te bewegen? Remedies biedt behandelingen voor jong en oud, sporters en niet-sporters

Remedies Dalen is een praktijk voor o.a. Shiatsu, sportmassage, medical taping en de MatriXmethode. Kijkend naar de mogelijkheden zetten we iets in gang op de manier en met de remedie die het best bij jou past. Een behandeling gericht op het lichaam – preventief of bij acute en chronische klachten – of wellicht gecombineerd met aandacht voor de geest om stress te verlagen.

Als shiatsutherapeut kan ik ook de matriXmethode inzetten, indien gewenst. Deze techniek gebruik ik om mentale problemen op te lossen of te voorkomen: een vol hoofd, concentratieproblemen, angsten, onverklaarbare pijnklachten of omgang met dyslexie of dyscalculie. We bedenken samen een oplossing om meer (zelf)vertrouwen, rust of energie te krijgen.

Remedies Dalen is aangesloten bij de beroepsverenigingen NVST en NGS en het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Diverse zorgverzekeraars vergoeden Shiatsu behandelingen geheel of gedeeltelijk vanuit een aanvullend pakket. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig.