Judovereniging Koizumi Dalen-Nieuwlande

Judovereniging Koizumi is alles waar een kleine vereniging groot in kan zijn! Sportief, enthousiast, actief en talentvol.

Waarom voor judo kiezen?
De judosport heeft een grote vormende waarde en levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de sociale competentie en een positieve bijdrage aan het zelfvertrouwen en de zelfbeheersing van een kind en de mate waarin het rekening houdt met anderen.
Daarnaast zijn er de specifieke judo-oefeningen, regels en etiquette. Deze leggen de nadruk op zorg en verantwoordelijkheid voor elkaar. Door judo leren kinderen vallen, iets waar ze later veel voordeel van kunnen hebben. Goed leren vallen geeft zelfvertrouwen. Ook de motoriek van kinderen wordt beter door het volgen van judolessen. Tot slot heeft judo als voordeel dat het al op jonge leeftijd kan worden beoefend en ook juist voor deze doelgroep zeer waardevol is.

De trainingen van Koizumi in Dalen zijn op woensdag van 17.00 uur tot 18.15 uur in de sporthal op het Grootveld. Verder wordt er getraind in de sporthal in Nieuwlande. In de schoolvakanties wordt niet getraind.