IJsvereniging Dalen

Houdt u van schaatsen, spel, plezier, sportief bezig zijn en gezelligheid? U vindt het voor jong en oud bij IJsvereniging Dalen!

IJsvereniging Dalen is een gezellige club die haar eigen natuurijsbaan in conditie brengt en houdt, zodat er door haar leden op geschaatst kan worden, wanneer en zolang de weersomstandigheden dit toelaten. Een echte natuurijsvereniging dus, met “ijs en weder dienende” als uitgangspunt.
Wanneer IJsvereniging Dalen de ijsbaan openstelt voor de leden, wordt dat bekendgemaakt met bordjes “ijsbaan geopend” en op Facebook. En de tamtam doet al snel de rest.

De ijsbaan bevindt zich op sportpark ’t Grootveld en is gelegen aan de Oude Dalerveensestraat, te bereiken vanaf de Dalerveensestraat. IJsvereniging Dalen neemt in de maanden november tot en met februari haar intrek in het clubgebouw dat tussen ijsbaan en tennisvelden is gelegen.

IJsvereniging Dalen werkt met zogenaamde gezinslidmaatschappen. Leden betalen per gezin (woonadres) een jaarlijkse contributie aan de vereniging.

IJsvereniging Dalen staat voor heerlijk schaatsen op natuurijs, spel en plezier, sportief bezig zijn en oer-Hollandse gezelligheid.