GroeNoord b.v.

GroeNoord is de machineleverancier van Noord-Nederland voor Tuin & Park en Landbouw. We zijn betrouwbaar en hebben oog voor normen en waarden.

GroeNoord heeft voor iedere klant een passende machine in huis. Of het nu gaat om professioneel of particulier gebruik, Tuin & Park of landbouw, u bent bij ons aan het juiste adres. Zowel voor nieuwe als gebruikte machines, stuk voor stuk van topkwaliteit. Eventueel met de mogelijkheid van flexibele financierings- of leaseconstructies.

Bovendien bieden we met onze 14 vestigingen honderd procent dekking door heel Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland. Op het Kleine Veld in Dalen is de vestiging voor onze regio, waar we u graag verwelkomen. Daarnaast komen onze vertegenwoordigers al even graag bij de klanten langs om zich ter plaatse op de hoogte te stellen en het beste advies te geven.

Door die aanpak, onze goede prijs/kwaliteitsverhouding en de nuchtere werkwijze behoort GroeNoord al jaren tot de top van de sector. Daar gaan we graag mee door, met behoud van onze normen en waarden.