China Garden

China Garden is al 20 jaar het beste Chinees-Indische Restaurant in Dalen en omgeving.
China Garden is een hoog gewaardeerd Chinees-Indisch Restaurant in hartje Dalen. Door de jaren heen zijn onze gerechten geliefd bij de Dalenaren en mensen uit de omgeving.
 
Sinds 1993 worden de traditionele Chinees-Indische gerechten met liefde en kwaliteit voorbereid. Onze chef-koks combineren verse ingrediënten en geïmporteerde specerijen voor de lekkerste gerechten. Wij streven altijd naar de beste kwaliteit.

U kunt zeven dagen in de week bij ons dineren of onze gerechten afhalen. Het menu kunt u op onze website vinden. U kunt na het bekijken van de menukaart uw bestelling telefonisch doorgeven op nummer 0524-551515 maar het is natuurlijk ook mogelijk om rustig uw keuze aan de bar te maken, gezellig met een drankje.

Catering

Heeft u een feestje? Wij verzorgen graag uw catering. Zowel voor bedrijven als voor particulieren! Wij bezorgen de gerechten bij u thuis in speciale warmhoudschalen. We nemen u  het nodige regelwerk uit handen. Voor meer informatie bel op nummer 0524-551515, of kom gewoon even langs.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 16:00 – 21:00 uur;
zaterdag, zondag en feestdagen 12:00 – 21:00 uur.

Zie voor meer informatie onze website.