Boheems Paradijs

Boheems Paradijs is een mini-vakantiepark waar u kunt overnachten in een van onze 12 woonwagens, pipowagens en retro caravans, een tent mag natuurlijk ook.

Bij ons kunt u overnachten in één van onze twaalf romantische woonwagens in echte zigeunerstijl. Geen omgebouwde schaftketen, maar echte authentieke wagens. Alle woonwagens zijn zoveel mogelijk ingericht en voorzien van authentieke meubels, nostalgische verlichting, antiek servies en romantische bedden. Elke woonwagen heeft zijn eigen sfeer, dus er is voor iedereen wat bij.
Op het terrein wonen ook een pony, twee Kune Kune varkens en er lopen kippen rond. De kinderen mogen een ritje op de pony maken en een stukje meerijden op de trekker.
De camping kan in zijn geheel afgehuurd worden voor groepen, (festival) bruiloften, bedrijfsuitjes, familieweekenden, jubilea etc. We beschikken tevens over een recreatieruimte waar gekookt, gegeten, vergaderd en spelletjes kunnen worden gedaan. Een kampvuurtje en muziek maken de sfeer compleet. Een romantische en nostalgische omgeving voor vakantie of een weekendje weg. Ook met een tent, caravan of camper kunt u prima bij ons terecht.