Grootveldoverleg

Sportpark ’t Grootveld

Sportpark ‘t Grootveld is voor veel inwoners uit Dalen, Dalerveen en Wachtum een plek om te sporten, naar sportende familie of vrienden te komen kijken of te recreëren.
Het sportpark beschikt in een prachtige parkachtige setting over een reeks van faciliteiten, zoals voetbalvelden, tennisbanen en een padelbaan en beachvelden.
Daarnaast  een ijsbaan, een hardloopparcours en een omniveld voor allerlei sporten.
Op het Grootveld is een sporthal, er zijn twee kantines en er is voldoende parkeergelegenheid.
Naast reguliere sportactiviteiten vinden op Sportpark ‘t Grootveld ook regelmatig evenementen plaats, zoals het Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi, het Dorpsvolleybaltoernooi, de Koningsspelen van de basisscholen. Ook het Paasvuur wordt op het Grootveld opgebouwd. Recent werd op het sportpark het Noord-Nederlandse kampioenschap Wielercross gehouden.
 

Gebruikersoverleg ’t Grootveld Dalen

De vaste gebruikers van Sportpark ‘t Grootveld voeren periodiek overleg om hun activiteiten af te stemmen, gezamenlijke activiteiten te plannen en om gezamenlijk het overleg met de sportparkeigenaar, de gemeente Coevorden, voor te bereiden.
Vaste deelnemers aan het Gebruikersoverleg Grootveld Dalen zijn
Ook wordt overlegd met de basisscholen in Dalen, Dalerveen en Wachtum en met de gemeente Coevorden. Ook partners zoals de Wielercross-vertegenwoordigers schuiven regelmatig aan.
Het Gebruikersoverleg Grootveld Dalen komt ongeveer 5 keer per jaar bijeen.
Contact: Mail naar Jan van Selm, Dalen (vz)
Foto Grootveld