Zondagsconcert op anderhalve meter

Zondag 16 augustus van 14.00 tot 16.00 uur staat een gezellige muziekmiddag gepland in de Daoler Tuun!     
Het muzikaal gebeuren wordt dit keer verzorgd door een niet alledaags instrumentaal / vocaal gelegenheidsensemble uit de regio.

Zeelieden

Het gezelschap bestaat voornamelijk uit doorgewinterde zeelieden die gewoonlijk het ruime sop kiezen en over de wereldzeeën varen.
Helaas liggen ze nu al vanaf de intelligente lockdown voor anker en gaan de stoere zeelui als landrotten door het leven. Dit heeft echter geen invloed gehad op hun goede humeur en muzikale hart.  Zij willen dit dan ook graag laten horen.
Boven het water in de Daoler Tuun, treden zij op in de bezetting met accordeonisten (afgewisseld met klarinet /tenorsaxofoon) , drum, basgitaar, slag- sologitarist en enkele solozangers.
Onder leiding van kapelmeester Arend ter Horst is met veel enthousiasme een leuk gevarieerd programma in elkaar gezet met niet alleen goed in het gehoor liggende zeemansliederen maar ook van over de wereldzeeën. 
Arend zal tevens de te spelen nummers bij het publiek introduceren of beter gezegd, van een praatje voorzien.

Leven in de brouwerij op anderhalve meter

Voor de werkgroep betekent dit gelukkig  weer leven in de brouwerij.  Zij nodigen u daarom van harte uit om ook op gepaste afstand en hopelijk bij gunstige weersomstandigheden te genieten van een gezellige muzikale middag.                                                                                                                                     

Geniet tijdens het optreden ook van een lekker kopje koffie/thee of een drankje.