‘Zondag Familiedag’ bij de Drentse Fiets4daagse in Dalen

Misschien is het u ontgaan en daarom brengen wij het graag nogmaals onder uw aandacht: zondag 30 juli is ‘Zondag Familiedag’ bij de Drentse Fiets4daagse! Inschrijven kan nog steeds!

Route

Speciaal voor deze dag organiseerde Stichting Dalen Promotie een familieroute van 30 kilometer die erg geschikt is voor kinderen. De speciale bewegwijzering leidt u langs leuke activiteiten voor jong en oud, zoals handboogschieten, waterfietsen, bezoek aan een zuivelboerderij enz.

Een gezamenlijke ontbijt staat vanaf 8.00 uur voor u klaar op ’t Grootveld. Uiterlijk 11.00 uur kan er gestart worden met de fietsroute. Uiterlijk 17.00 uur verwachten wij u weer terug op ’t Grootveld, waar de dag afgesloten wordt met muziek van de band ‘Retro’.

Kosten

De deelname voor kinderen is gratis. Volwassenen betalen 10 euro. Starten kan tussen 8.00 en 11.00 uur en finishen kan tot 17.00 uur.

Aanmelden

U fietst toch ook mee? Download het aanmeldformulier via onderstaande knop, vul het volledig in en mail het vervolgens aan activiteiten-dalen@outlook.com. Daarnaast maak je de kosten (vermeld op het formulier) over maar IBAN NL85 RABO 0312 6303 01 t.n.v. St Dalen Promotie.

Graag tot zondag!

Inschrijven kan met dit inschrijfformulier (download) voor de familiedag