Kindermarkt 21 augustus

Woensdag 21 augustus van 18.00 tot 20.00 uur houdt Stichting Volksvermaken Dalen samen met Stichting Promotie Dalen weer de Jaarlijkse Kindermarkt in Dalen. Kinderen uit Dalen tot 15 jaar mogen hun spulletjes te koop aanbieden. Dus heb je nog speelgoed of andere dingen over die je niet meer gebruikt en je kunt wel een zakcentje gebruiken? Verkoop je spulletjes dan op deze markt. Je kunt zelfs een prijs winnen als beste/mooiste marktkoopman/vrouw! DJ Henk Waninge van ‘Pure Sound’ zorgt met zijn muziek voor een gezellige sfeer op het terras.

Spelregels.

Om alles rond de organisatie, op- en afbouw van de markt goed te laten verlopen, zijn er een paar spelregels van kracht:
De markt begint om 18.00 uur en duurt tot 20.00 uur en vindt plaats in het centrum vanaf de Kruisstraat tot aan de Stationsstraat.
Vanaf 17.00 uur kun je jouw spulletjes op je marktplaats uitstallen.
Voor het opbouwen en brengen van de marktspullen per auto: een dringend verzoek aan ouders om vanaf de Stationsstraat de Hoofdstraat in te rijden. Na het uitladen kan men weer wegrijden via de uitgang bij de Kruisstraat.
Deelname is gratis en je hoeft je niet van tevoren op te geven
Er mogen geen etenswaren, meubelen en witgoed verkocht worden
Na afloop moet iedereen ZELF weer de niet-verkochte spullen, afval en verpakkingsmateriaal meenemen naar huis.
Dringend verzoek aan kinderen en ouders om tijdens de opbouw (van 17.00-18.00 uur) NOG NIET TE VERKOPEN ! – Verzoek ook aan de ouders om tot de start van de verkoop (om 18.00 uur) uw kind(eren) te helpen toezien dat ze niet overrompeld worden door volwassen handelaren die al voor aanvang proberen in de marktspullen van de kinderen te zoeken. Laat ook hun gewoon wachten tot 18.00 uur. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.
De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade, diefstal en/of verlies, ontstaan voor, tijdens of na de Kindermarkt. Deelname aan de Kindermarkt houdt automatisch in dat men akkoord gaat met de regels die door de organisatie worden gesteld en dat men de aanwijzingen van de organisatie zal opvolgen.

bron: dalen.nu