Zomeravondmarkten kunnen weer plaatsvinden

Na een afwezigheid van 2 jaren door corona, zijn we blij dat er in 2022 weer zomermarkten kunnen plaatsvinden. De markten worden gehouden op woensdag 27 juli, 3 augustus en 10 augustus van 18.30 uur tot 21.30 uur. De kramen worden opgesteld langs de Hoofdstraat en op de Waag. Natuurlijk is er elke marktavond weer amusement tot 22.30 uur op het marktplein.

Op 27 juli treedt de band RETRO op, op 3 augustus Margaretha Kleine met haar band en op 10 augustus de band TREKHAOK.

Kindermarkt

De traditie om, in samenwerking met Volksvermaken, op de laatste woensdag voor het einde van de schoolvakanties een Kindermarkt te organiseren zal ook in 2022 worden voortgezet.

De datum hiervoor is vastgesteld op woensdag 24 augustus. De markt begint om 18.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Deelname is in principe bedoeld voor leerlingen van de basisscholen in de voormalige Gemeente Dalen, commerciële activiteiten worden niet toegestaan.

Vooraf aanmelden niet noodzakelijk

Vooraf aanmelden voor deelname aan de Kindermarkt is niet noodzakelijk. Wel wordt nadrukkelijk gevraagd om, in verband met de verkeersdrukte in de Hoofdstraat, te beginnen met de opbouw vanaf het moment dat de Hoofdstraat wordt afgesloten voor het doorgaande verkeer om 16.30 uur. Voor het brengen van de “spullen” voor de verkoop met de auto dient er rekening mee te worden gehouden dat de Hoofdstraat, tijdens de opbouw van de markt, alleen is te bereiken via de Stationsstraat. (eenrichtingsverkeer)