Zaterdag bomen planten bij de speeltuinen

Speeltuin de Speelakker is nog een beetje kaal in het midden, maar niet voor lang!
Zaterdag 19 november gaan we vanaf 13 uur aan de slag om de speeltuin klaar te maken voor bomen en struiken die de week erna geleverd zullen worden. We gaan speelbosjes aanleggen en we planten fruitbomen en bessenstruiken waar we hopelijk over een paar jaar lekker van kunnen snoepen. Ook zullen we wilde bloemen zaaien. Bij Speeltuin de Mallemolen zullen we ook fruitbomen, bessenstruiken en andere inheemse struiken planten.

Hiermee dragen we ons steentje bij aan het verbeteren van de biodiversiteit en groeien kinderen op met veel groen om zich heen.

Kom zaterdagmiddag helpen!

Zaterdagmiddag 19 november starten we om 13:00 uur bij Speeltuin de Speelakker. We hopen dat veel van jullie komen helpen met kuilen graven en grond omspitten, onder het genot van koffie en thee. Als je zelf een schop, hark of grondfrees hebt dan zou het heel fijn zijn als je die mee kunt nemen.

Het gras groeit ook gewoon door met deze temperaturen, dus ben je niet zo van het kuilen graven maar wil je wel gras maaien? Dan zien we je graag zaterdagmiddag!