Workshop Veilig Online Bankieren in de Weme

Samen met de Computerclub Dalen organiseert de Regiobank een workshop over veilig internetbankieren in De Weme op 8 november ‘s middags.

Regelmatig vallen internetcriminelen mensen lastig met bijvoorbeeld valse e-mails en marktplaatsfraude. Doordat steeds meer geldzaken online worden afgehandeld, gebeurt dit bovendien steeds vaker.


Graag willen wij u helpen dit voor te zijn. Daarom organiseert RegioBank samen met de Computerclub een gratis workshop in De Weme over veilig online bankieren. Daarvoor willen wij u bij deze van harte uitnodigen.

Over de workshop

De workshop is bedoeld voor mensen die willen beginnen met online bankieren maar bezorgd zijn over de veiligheid. En voor degenen die al online bankieren maar meer willen weten over de veiligheid.

Tijdens deze gratis workshop leren wij u hoe u veilig online kunt bankieren. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leert u onder andere:
• Hoe u internetcriminaliteit kunt herkennen.
• Welke vormen van internetcriminaliteit er bestaan.
• In welke situaties u uw gegevens niet moet delen.
• Hoe u kunt beoordelen of een website of e-mail betrouwbaar is

Deelnemen?

Iedereen kan deelnemen aan deze workshop. U hoeft geen rekening te hebben bij de Regiobank om aan deze workshop deel te nemen. U hoeft ook geen lid te zijn van de Computerclub.

Wil je deelnemen?
Meld je dan aan via de mail:  jregien@reinders-assurantien.nl

Datum: woensdag 8 november
Locatie: De Weme in Dalen
Tijd: van 15.00 uur tot 17.00 uur

Deelname is gratis.

Toe ziens op woensdag 8 november!

Stichting computer club Dalen in samenwerking met de Regiobank