Wij zijn open!

Vanaf donderdag 1 juni is ‘Brasserie Cornelis’ geopend.
Dat is niet zomaar gegaan. Vanaf deze plek willen we alle familie, vrienden, hulp vanuit de lokale middenstand en andere zakelijke collega’s, die ons hierbij hebben geholpen bedanken! Daarnaast gaven de vele enthousiaste reacties uit het dorp ons veel energie! Erg leuk!
Het vinden van personeel is niet altijd makkelijk. Des te mooier is het om te melden dat we al een club enthousiaste mensen hebben die ons gaan helpen en waarvan het merendeel ook nog in Dalen woont.

We beginnen in een ‘pop-up’ concept. De reden hierachter is dat we ook moeten gaan ervaren hoe de komende maanden eruit gaan zien en hoe we kunnen inspelen op verschillende ontwikkelingen. Daarom zullen we de eerste weken open zijn op donderdag t/m maandag van 10:00 t/m 18:00 uur.

Beschouw dit bericht dan ook zeker als uitnodiging om de komende weken eens kennis te komen maken met onze vernieuwde brasserie inclusief terras voor een hapje en drankje!

Daarnaast zullen we ook via de bekende sociale mediakanalen eventuele ‘events’ of andere nieuwsberichten over Brasserie Cornelis delen. 

Tot snel!

Team Brasserie Cornelis