Wie helpt ons mee met onze sociale media?

Vind je het leuk om iets voor het dorp te betekenen en zit je graag op je telefoon om al het Daler nieuws te volgen? Dan hebben we een leuke klus voor je, waardoor je nog beter op de hoogte bent!

De Daler agenda op de socials

Het wordt steeds drukker op SamenDalen. Ook onze agenda wordt voller en voller, omdat steeds meer mensen en organisaties hun activiteiten op SamenDalen plaatsen. En dat betekent ook steeds meer werk voor de redacteuren van de socials.
We geven alle agenda-items een extra duwtje door ze over te nemen op het Instagram- en Facebook-account van SamenDalen, een aantal dagen voordat het speelt. Zo helpen we de organisatoren aan extra publiciteit en aan meer bezoekers.

En je doet het niet voor niets! SamenDalen heeft een Facebook-account met ruim 1400 volgers en een Instagramaccount met ruim 700 volgers. De meeste bezoekers komen via de socials op onze website.

Doe je mee?

Is het wat voor je om met een aantal anderen een aantal dagen per maand op een creatieve manier de SamenDalen-agenda onder de aandacht te brengen op de socials? Meld je dan aan via een mail naar contact@samendalen.nl