Werkgroep Duofietsen heeft twee nieuwe fietsen.

Op maandag 22 juli heeft de werkgroep duofietsen Dalen twee nieuwe duofietsen opgehaald bij Fiets Totaal in Dalen. In aanwezigheid van vele vrijwilligers en enkele deelnemers werden de nieuwe fietsen bewonderd en meteen ingezet voor een tocht van een paar uur. De aanschaf werd mogelijk gemaakt door een anonieme gift ter waarde van 1 duofiets. Door de twee oude fietsen in te ruilen en een bijdrage uit de kas van de Stichting duofietsen gemeente Coevorden kon een tweede fiets worden aangeschaft. De vrijwilligers en de deelnemers zijn heel blij met de nieuwe aanwinsten. Ze hopen weer vele jaren zonder problemen te kunnen fietsen. Dertig deelnemers kunnen we op deze wijze weer jaren plezierige middagen bezorgen.

Drentse fietsvierdaagse

Vorige week hebben we met drie fietsen meegedaan aan de Drentse Fietsvierdaagse. De deelnemerskosten hebben we kunnen betalen door een bijdrage van De Welfare (NRK) naar aanleiding van het beëindigen van hun activiteiten.

Gezellige middag

De 26 vrijwilligers en 30 deelnemers hebben op 21 augustus een gezellige middag in de Daoler Tuun en bij slecht weer in de Spinde. Ook dit kan kostenloos worden verzorgd door de “Piek van Dalen” die in februari 2019 door “Ons Dalen” is aangeboden aan de werkgroep. Door deze bijdrage hoeven de deelnmers ook geen bijdrage te leveren voor hun deelname aan het duofietsen.
Hieruit blijkt hoe het duofietsen wordt gewaardeerd door de inwoners van Dalen.
Het geeft de vrijwilligers een goed gevoel dat hun inzet zo wordt gewaardeerd.