Pearl Village & Weijdepop 2023 groot succes

Pearl Village & Weijdepop 2023 is achter de rug. Dagen mooi weer en alleen op zondag een regen- en onweerpauze met schuilen in de loods van Johan Scholten. Maar om 20.00 uur ging het weer los op het festivalterrein.

Pearl Village & Weijdepop 2023: prachteditie!

Pearl Village & Weijdepop 2023 was een prachteditie. Heel mooi weer, alle avonden een zo goed als uitverkocht huis. Goed georganiseerd, alles klopte. De fietsenstalling, de toegang met de mooie paraplu’s en slimme looplijnen. Leuke foodtrucks met ook bijzondere hapjes en een strakke lijn van bars voor je drinken en een gezellig kinderprogramma op zondag.

Een blij en enthousiast publiek, goede DJ’s met Wouter erbij, die voor een allerbeste stemming zorgde en natuurlijk de podia met supergoede bands.
Het kon niet op.

Fotoverslag Pearl Village en Weijdepop 2023

Hieronder een aantal foto’s van zaterdag en zondag. Onze fotografen hebben met elkaar een fotoverslag gemaakt van het hele evenement. De bijna 300 foto’s (als je er was sta je er vast op) vind je in het fotoalbum via deze link.

Hieronder een greep uit de foto’s van zaterdag:

Op zondagmiddag was het erg gezellig voor de allerkleinsten. Kijk maar!

En voor de kinderen van andere leeftijden natuurlijk ook!

Evacuatiekaraoke bij Johan Scholten

Rond 6 uur trok het onweer Dalen binnen. De organisatie was goed voorbereid op slecht weer. Voor de evacuatie ging het richting de loods van Johan Scholten. Samen schuilen, en dan? Natuurlijk: evacuatiekaraoke!

Om 20.00 uur waren de buien voorbij en ging het weer los op het festivalterrein. Beetje intiemer dan voor de regen, maar een geweldig feest!