Wegafsluiting N854 tussen Dalen en Oosterhesselen

De provincie Drenthe werkt in de periode 5 juli tot en met 23 juli 2021 op een tweetal locaties aan de N854, de weg van Dalen naar Oosterhessselen langs Wachtum. De omleiding loopt via het klaverblad Holsloot.

Het gaat om werkzaamheden op het gedeelte tussen Dalen en Wachtum (van de rotonde bij de Giestee/op- en afrit N34 tot de rotonde bij de op- en afrit van de A37) en om werkzaamheden bij de rotonde bij Oosterhesselen. Dit is de rotonde op de Pandijk met de afslagen naar Oosterhesselen en Gees.
De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de bovenste laag van het asfalt en het aanbrengen van nieuwe belijning.

Overzicht beide afsluitingen

Tijdens de werkzaamheden is het gedeelte van de weg van Dalen naar Oosterhesselen tussen de N34 en de A37 langs Wachtum afgesloten voor al het verkeer, van 5 juli tot en met 23 juli 2021. Autoverkeer rijdt om over het klaverblad Holsloot.

Tijdens de werkzaamheden is de rotonde van Oosterhesselen in de periode van 5 juli tot en met 9 juli 2021 afgesloten voor het verkeer. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van het fietspad.

Tijdens de werkzaamheden rijden de OV-lijndiensten een alternatieve route. De haltes ter plaatse van de rotonde Oosterhesselen komen tijdelijk te vervallen.

Voor het doorgaande verkeer worden omleidingsroutes met borden aangegeven.


Wat betekent het voor u?

De Provincie verwacht dat ze de werkzaamheden binnen de genoemde periode kunnen uitvoeren. Het exacte moment van uitvoering wordt kenbaar gemaakt met borden en vermeld op de provinciale website.

Weersomstandigheden en maatregelen rondom het coronavirus kunnen de duur van de werkzaamheden en het werk beïnvloeden.

Voor verdere informatie over de alternatieve bushaltes en rijroute verwijzen wij u naar de website van Qbuzz.

Heeft u nog vragen?Dan kunt u contact opnemen met de heer J. van Rutten, directievoerder van de provincie Drenthe, telefoon (0592) 36 55 44.
U kunt via deze link ook de website van de Provincie raadplegen.