Website Duurzaam Dalen live

De Werkgroep Duurzaam Dalen heeft op SamenDalen een eigen plek in het menu Dorpsinitiatieven rechtsboven aan de pagina.
Je kunt ook in één keer naar Duurzaam Dalen gaan via www.duurzaamdalen.nl

Duurzaam Dalen geeft informatie over zonne-energie, windenergie, hemelwaterafvoer, woningisolatie en energie besparen, elektrisch rijden en nog veel meer onderwerpen.

Ook lokale initiatieven, zoals het Klavertje4-project Holsloot en de Postcoderoosregeling komen aan de orde. Op elke pagina vind je links met achtergrondinformatie.

Wil je snel informatie vinden, ga dan naar pagina met interessante links.

Beeldmerk Duurzaam Dalen

Duurzaam Dalen heeft een eigen beeldmerk. Het beeldmerk bestaat uit 3 elementen (zon, wind en water) die direct of indirect voor duurzame energie zorgen.
De zon staat bovenaan gepositioneerd omdat zonder de zon helemaal niets werkt en daardoor het meest belangrijk is. Het totaal is in een cirkel geplaatst omdat, als we deze drie elementen gecombineerd op de juiste manier toepassen, er optimaal met energie wordt omgegaan.  

De kleuren zijn dezelfde kleuren als gebruikt in het SamenDalen-logo. Dit om de link tussen beide logo’s  te versterken. 

Het gebruikte font (Hansom FY) is hetzelfde font welke gebruikt wordt in het SamenDalen-logo. Het gebruikte font past bij de sfeer van het beeldmerk en versterkt deze. De zwarte kleur staat voor daadkracht. 

Contact

Natuurlijk is de werkgroep beschikbaar voor informatie en advies.
Onder ‘Over ons’ vind je de leden van de werkgroep en ook het mailadres waaronder je ze kan bereiken: info@duurzaamdalen.nl