We mogen weer na 1,5 jaar!

Computer Club Dalen start 6 september 2021 weer met de computerlessen.

Wekelijks verzorgen wij in de Kluis (achter het café D’ Aolle Bakkerij aan de Hoofdstraat 15 in Dalen) lessen voor zowel beginners als gevorderden. Overwegend ouderen, maar ook jongeren zijn welkom! In de lessen raak je  vertrouwd met de computer, tablet, iPad of laptop.

De basisbeginselen over hoe de computer werkt, het gebruik van internet en e-mail en het omgaan met computerprogramma’s zijn zaken waarin ouderen en jongeren in geïnteresseerd zijn.

Kosten

De kosten voor de lessen bedragen €10.00 per maand inclusief koffie en thee. Er worden ook aparte cursussen gegeven voor bijzondere onderwerpen, zoals PowerPoint, Windows 10, Excel, Word, fotoalbums maken enz. U kunt zich aanmelden via onze website www.ccdalen.nl of via de e-mail minysoppe@ziggo.nl .
Voor informatie kun u ook even bellen naar Miny Soppe tel 0524-221333.

Inloopmiddag

Wist je dat iedere eerste vrijdagmiddag van de maand een inloopmiddag is georganiseerd van 14.00 tot 16.00 uur waar je met je eigen iPad, iPhone, tablet of laptop langs kunt komen met vragen of problemen. Deze middag is niet alleen voor leden, maar iedereen in het dorp of daarbuiten is welkom. De kosten bedragen € 5.00.

Vrijwilligers gezocht

Tot slot: Zou je het leuk vinden om je ook als vrijwilliger aan te melden? Wij zoeken nog mensen die les willen geven.