Gezellige bijeenkomst duofietsers

Woensdagmiddag 21 augustus hebben ruim 40 deelnemers en de vrijwilligers onder stralende weersomstandigheden een gezellige bijeenkomst gehad in de Daoler Tuun. De deelnemers zijn van huis gehaald en weer thuisgebracht door de vrijwilligers.  De middag stond onder meer in het teken van nadere kennismaking en gezellig bijkletsen.

Een toast…

Ook werd even stilgestaan bij het overlijden van drie deelnemers in het afgelopen jaar.  De nabestaanden van mevrouw Remmelts hebben met nadruk gevraagd om een toast uit te brengen op het leven van hun moeder, die zo genoten heeft van de ritjes op de duofiets. Met een donatie hebben ze hun dankbaarheid getoond.

Koffie met cake of koek, een drankje en een hapje werden door de deelnemers zeer gewaardeerd. Vooral het advocaatje met slagroom vond gretig aftrek. De smakelijke hapjes werden aangeboden door Plus supermarkt.

Groot draagvlak

De ontvangen giften in het afgelopen jaar maken duidelijk hoezeer deze activiteit wordt gesteund door ondernemers en andere gulle gevers. De grootste gift bestond toch wel uit de schenking van een nieuwe duofiets door een anonieme donor. Door de verkoop van de oude fietsen zijn we in staat geweest om een tweede nieuwe fiets aan te schaffen. Hiermee kunnen we hopelijk de komende 10 jaar vooruit.

De ontvangst in de Daoler Tuun was weer voortreffelijk. Vrijwilligers van de Tuun hebben de tent opgezet en tafels en stoelen klaargezet  met vrijwilligers van het duofietsen. Samen zijn we sterk!

Zeer op prijs gesteld

Deze middag heeft weer aangetoond hoe belangrijk deze activiteit is voor de deelnemers. Zij ontmoeten andere mensen en komen er dankzij de vrijwilligers nog eens uit. Nieuwe vrijwilligers zijn nog steeds van harte welkom.
Aanmelding kan bij Roelof Beek per email of telefoon. beekwadraat@gmail.com , tel. 551610.