VV Dalen wint bekerduel van WKE’16

Dalen wist zondagmiddag het tweede bekerduel in de poulefase van de noordelijke districtbeker winnend af te sluiten. In Emmen werd op het kamp met 1-2 gewonnen van WKE’16.

Blessure Kevin Borgman

Het duel werd vlak voor rust lang stilgelegd, wegens een vervelende rugblessure van doelman Kevin Borgma. Hij werd met een ambulance naar he ziekenhuis vervoerd, Daar werden op röntgenfoto’s gelukkig geen ernstige afwijkingen geconstateerd

Gelijke ruststand

Dalen nam een 1-0 voorsprong door een treffer van Ruud Veenstra. Henk Bakker zorgde nog voor rust voor de gelijkmaker. Marijn Verdoold bezorgde zijn ploeg in de tweede helft de overwinning. Hij stond bij een corner weer eens op de juiste plaats: 1-2

Zaterdagavond bekerkraker tegen Germanicus

Germanicus kreeg in zaterdag in het andere duel in deze poule een lelijk pak slaag van Drenthina. De Emmenaren wonnen dit duel met maar liefst 5-0. Dalen en Drenthina hebben nu allebei vier punten uit twee duels. Germanicus staat derde met drie punten uit twee duels. De eerste twee teams in de poule gaan door naar de volgende ronde. De derby Dalen-Germanicus, die volgende week zaterdagavond om 19.30 uur in Dalen wordt gespeeld, beloofd dan ook een echte bekerkraker te worden. Dalen heeft aan een gelijkspel genoeg om de volgende ronde te bereiken, Germanicus moet winnen om verder te komen.