VV Dalen start seizoen met veel activiteiten

Na een Coronajaar waarin er vrijwel geen activiteiten konden worden georganiseerd, pakten VV Dalen en SJO Dalen-DSC de draad zondag weer op. Rondom de eerste thuiswedstrijd van Dalen1 tegen Beilen werden er allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud, gesponsord door Plus Assen-Dalen. Ondanks de slechte weersomstandigheden heerste er een mooie sfeer op en rondom het sportpark.

Zo konden kinderen met een snelheidsmeter ontdekken hoe hard ze tegen een bal kunnen trappen, was deelname aan de penaltybokaal met keeper Rick Braam mogelijk en werden er teamfoto’s en foto’s van alle vrijwilligerscommissies gemaakt.

Volop vermaak

JO 13-1 speelde voorafgaande aan de wedstrijd van Dalen 1 tegen Beilen JO 13-1. Bij de opkomst werden beide teams vergezeld door de jongste jeugd van SJO Dalen-DSC. Op dit moment telt JO-7 maar liefst 25 spelers. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! In de rust en na afloop van de wedstrijd was er een Rad van Fortuin waarvoor lokale sponsoren prijzen beschikbaar stelden. En als klap op de vuurpijl gaf zanger Chris de Roo na de wedstrijd een optreden.

Dalen verliest eerste thuisduel tegen Beilen

Naast al deze activiteiten werd er ook nog gevoetbald om de punten. Helaas konden de voetballers van Dalen 1 niet bijdragen aan het verhogen van de feestvreugde. In het eerste thuisduel werd nipt met 0-1 verloren van het strijdlustige Beilen, dat vorige week nog een fikse 1-7 nederlaag leed tegen Epe. Het winnende doelpunt werd in de 75e minuut gescoord door Patrick Doldersum.