VV Dalen neemt deel aan Offerein toernooi

VV Dalen komt zaterdag 13 augustus weer in actie. De ploeg van trainer Michel Kerkdijk neemt in Hoogeveen deel aan de 10e editie van het Offerein Voetbaltoernooi. Dalen strijdt met zeven andere tweede- en derdeklassers om de Paviljoen Nijstad Cup. 

De wedstrijden worden gespeeld op de velden van de organiserende verenigingen Hoogeveen en HZVV. Tijdens de eerste ronde op zaterdag 13 augustus speelt Dalen om 17.00 uur tegen LTC op het hoofdveld van HZVV. Het is meteen een pittige krachtmeting, aangezien de tegenstander uit Assen vorig seizoen het toernooi wist te winnen en dus titelverdediger is.

Overige deelnemers zijn: ZZVV, Hoogeveen zaterdag, De Weide, HZVV 2, DVC Dedemsvaart en Achilles 1894. De winnaars van de 1e ronde strijden woensdag 17 augustus verder om plek 1 t/m 4 en de verliezers om plek 5 t/m 8. De te spelen wedstrijden worden zaterdag 13 augustus zo snel mogelijk bekendgemaakt. De wedstrijden beginnen om 18.30 uur. Op zaterdag 20 augustus volgt dan de finaleronde. De wedstrijden om de 5e t/m 8e plaats beginnen om 17.00 uur en die om de 1e t/m 4e plaats om 19.00 uur.