VV Dalen blijft productief

De voetballers van Dalen zetten zondag hun productieve serie van de laatste competitiewedstrijden voort. In Drachten werd afgetekend met 1-5 gewonnen tegen de plaatselijke club. Het duel speelde zich door de nieuwe coronamaatregelen af in een troosteloos decor.

Snelle achterstand

De start van de wedstrijd beloofde niet veel goeds voor Dalen. Al in de eerste minuut moest doelman Borgman de bal uit het net vissen: 0-1. Jort Velzing was de maker van het doelpunt. Binnen een kwartier stelde Dalen echter weer orde op zaken. Tijmen Venhorst zorgde voor de gelijkmaker en Ruud Veenstra zette zijn ploeg daarna op voorsprong: 1-2. Deze stand bleef tot de rust gehandhaafd

Niet meer in de problemen

Hierna kwam Dalen niet meer in de problemen. Na rust werd er weer gewerkt aan het doelsaldo. De drie doelpunten werden gelijkmatig in de tijd gescoord door Kjetil Brand (2 x) en Peter Harkes. Zij zetten de 1-5 eindstand op het scorebord. De ploeg van trainer Michel Kerkdijk heeft nu in acht duels maar liefst 18 doelpunten geproduceerd.