VV Dalen bezig met goede reeks

Het duel tussen de twee Drentse ploegen Zuidwolde en Dalen eindigde zondagmiddag in een 1-4 overwinning voor Dalen. Het was een wat geflatteerde overwinning, want Zuidwolde kwam in de 23e minuut op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Tom Buijtendorp. De thuisploeg kreeg zelfs een goede mogelijkheid door Steven Berghuis om de score te verdubbelen, maar nog voor de pauze kantelde het duel volledig.

Dalen nam door treffers van Marijn Verdoold (2x) en Niels Koert een 1-3 voorsprong. De doelpunten vielen uit standaardsituaties, waarbij de verdediging en de doelman van Zuidwolde niet goed ingrepen.

In een kleurloze tweede helft consolideerde Dalen de voorsprong zonder al te veel problemen.  Ruud Veenstra wist na een onderschepping de 1-4 eindstand op het scorebord te zetten. Zuidwolde eindigde de wedstrijd met 10 man. Joris de Roo kreeg een rode kaart na een stevige overtreding op Ruben Sinnema.

Woensdagavond moet Dalen voor een inhaalduel op bezoek bij VENO ( Vollenhove)