Meer over de Vrijmibo!

De doorsnee vrijmibo ken je wel. Nog even een borreltje met collega’s om de week af te sluiten. Een goeie vibe wel, een lekkere start van je weekend. Laat alles los en maak je hoofd even leeg. Vier je successen en lach om wat er mis ging. Volgende week weer een week.

Oké, houd dat gevoel vast tot 9 september en doe er nog een schepje bovenop. Neem je kinderen onder de arm richting het centrum van Dalen. Wij zorgen ervoor dat ze zich vermaken met springkussens, een schatkist vol verkleedkleding en een fotoshoot.

Vergeet je de kaartjes niet?
Grapje, de toegang is helemaal gratis, dus ook al stond ie niet op de kalender (hoewel we ons dat niet kunnen voorstellen), dan kun je gewoon op de bonnefooi aan komen waaien. Gezellig dat je er bent!

Begin je na de eerste borrel wat hongerig te worden? Dan hebben we fingerfood in overvloed! Waar je maar zin in hebt, zonder al teveel gedoe. Gewoon iets lekkers, om gemakkelijk weg te happen.

Ondertussen geniet je van sfeervolle muziek tot een uurtje of zeven. Dan neem je de kinderen weer onder de arm en breng je ze thuis bij de oppas/opa en oma. Gauw weer terug, want om 20.00 uur begint er een band waar je geen seconde van wilt missen!

Bedenk alvast even welke verzoeknummers je wilt aanvragen, want echt alles komt aan bod vanavond! Voel je vreselijk de behoefte om zelf op het podium te staan om mee te zingen?
Dit is waarschijnlijk het moment voor je grote doorbraak. Het kan allemaal op 9 september, dus ga maar vast staan oefenen voor de spiegel. Dus mocht je je af hebben gevraagd waarom we hier zoveel zin in hebben? This is it. Wees erbij!